(Tiedostan, että saatan katua otsikkoa myöhemmin.)

Kotona, kotona, kotona. En oikein keksi mitään tekemistä täällä. Tai sitten se on vaan tämä päivä, ehkä huomenna on parempi. Voisin tehdä keskenjääneet askartelut ja käsityöt loppuun, mutta kun ei huvita. Voisin lähteä ulos kekkaloimaan, nyt kun siellä on kauniin valkoista, mutta tein jo aamupäivällä "pihahommia", mitä mä siellä tekisin? Seison paikallani? Jos lähden kävelylle, niin on otettava koirat mukaan, muuten siinä ei ole mitään tolkkua ja jos otan koirat mukaan, niin pitäs jaksaa laittaa niille hihnat ja pyyhkiä tassut ja... Huoh... Olkoot kaikki, ruikutan sitten taas koko illan miehelle kuinka tylsää on kököttää kotona. Paitsi jos se tänään tajuaisi jo tuoda mulle suklaata! Olisin halunnut aloittaa aamuni suklaalla, mutta kaikki jemmat on tuhottu. Amatööri.

Aika hyvin olen valmistautunut vauvan tuloon tai siis yrittänyt! Kasseja pakannut sairaalaa varten, muistilistat tehty, jotain pieniä hankintoja voisi vielä tehdä, kuten hoitoalusta ja joku vinkkasi että kannattaa hommata liivinsuojia? Jotain juttuja kumminkin mitä tungetaan tissiliiveihin? Täytynee taas kysyä joltain oman elämänsä expertiltä asiasta. (JEI, vähintään puolen tunnin luento imettämisestä ja maidontuotannosta tiedossa, siis!)

Tästä tulikin mieleeni. Voi-hyvänen-aika-sentään mitä ryöpytystä tässä saa osakseen!!! Tissikumi sitä ja imetystyyny tätä ja tämä hilavitkutin jota ei koskaan edes opi käyttämään, on sitten ihan ehdottoman tuikitarpeellinen ja ja ja... Ei, hyvää päivää! Jos en pärjää ilman ufon kokoista ja näköistä desinfiointilaitetta, niin olen pärjäämättä. Soittakaa sossuille. Ja tissikumi! Ymmärrän, että siitä on varmaan jollekin apua. Mutta, mitäpä jos vaikka kokeilisin ensin? Mitäs jos nännini on vaikka luotu imettämiseen ja kestää mitä vaan? Mitäs jos kokeilisin "yritä ja erehdy" -meiningillä? Mitäs jos vaikka oppisin virheistäni? Voin sitten kertoa, koko maailmalle tietenkin, kuinka ehdoton kapine on tissikumi, jos sitä tarvitsen... Eiku...

Pää on alhaalla. Mitä se meinaa? Meinaako se pikkuapina syöksyä vielä tämän vuoden puolella maailmaan? Aatonaattona, kun mulla ei tietenkään mitään muuta tekemistä sille päivälle olisi, mennään vielä suunnittelemaan synnytystä. Sitten, ehkä, selviää pääsenkö ponnistelemaan vai heiluuko veitsi.

Haluan karkkikauppaan! Heti!