Nonni! Eksyin tässä välissä johonkin vauvoihin ja odotukseen liittyvään keskustelupalstalle. Hakusanana oli "ensimmäinen ultra" ja keskustelupalstan otsikko vaikutti hyvältä, siihen asti kunnes klikkasin sen auki. Huh!

Miten yksikään aikuinen nainen on voinut välttyä gynekäynniltä? Miksi se aikuinen nainen ei ole käynyt gynellä? Mitääääh?

Jos on käynyt gynellä, niin miten voi tulla yllätyksenä, että alapäähän tungetaan jotain? Joku vempele sinne useimmiten kuitenkin lykätään.

Elikkäs keskustelu koski tätä ensimmäistä ultraa, joka tehdään alapään kautta (joo, joo, joillekin vatsan päältä). Ja näille naisille oli jotenkin tullut ihan shokkina tämä asia, että toosaan lykätään se pötkylä. JA VIELÄ MIEHEN OLLESSA PAIKALLA! AIJAI HERRANJESTAS SENTÄÄN!!! Se mieshän ei omaa pötkyläänsä sinne varmaan lykännyt, kun lapsi sikisi pyhästä hengestä!? Jos mun mies kauhistelisi tätä tilannetta, luulisi että se on mulle noloa tai se on sille noloa, niin varmaan väärän kaverin olisin valinnut itselleni.

Täytyykin kysyä, onko mies parka valmistautunut järkyttymään henkisesti. Oletan kuitenkin, että enemmän kiinnosta näkyykö siellä näytöllä mitään.