No en unohtanut, vieläkään. Olin reissussa niin en voinu tai oikeastaan ehtinyt kirjoittaa. Eikä tässä oikein mitään uutta ole edes tapahtunut.

Aika moni tietää. Isovanhemmat on ihan tärinöissään, eilen mietin, että olisko pitänyt sittenkin hetki odottaa kertomisen kanssa... Ei me olla asiaa missään facebook-seinällä julistettu, mutta sellaiset ihmiset joiden kanssa ollaan paljon tekemisissä tietävät. Olen jopa vähän yllättynyt kuinka monelle mies on ehtinyt kertomaan, yleensä se panttaa kaikkia asioita.

Mitään oireitahan ei nyt sitten oikein ole! Mikä on ihan hanurista! Neuvola on kohta, siihen ei mene pitkään ja tiedän, ettei siihen seuraavaan ultraankaan ole kuin yksi hujaus. Kesä menee ja työt alkaa, ei käy aika pitkäksi. Jotakin kipuilua on ollut, sitä inhoan, en halua mitään menkkakiputuntemuksia itelleni, vaikka tiedänkin, että se on ihan normaalia kun paikat venyy ja paukkuu.

Ah, reissussa kävin lemppari tissiliiviliikkeessäni (Change!) ja ostin sitten vähemmän puristavat liivit itselleni. Meinasi taju lähtee kun löytyi sopiva kuppikoko. H niinkuin eiHemmetti!

Vauvalle pitäs keksiä ehkä joku parempi nimi kuin Mongo Mungo, joka oli meidän omaa huumoria. Ei oikein pystyny appivanhemmille heittään kun kysyivät. Mutta en halua mitään väkisin keksittyä, jos se sieltä tulla tupsahtaa. Olkoon vauva nyt vaan siihen asti.