Reissun päällä taas, joten mitenkään aktiivista kirjoittelua ei ole. Seuraava asia mikä pitää kiireisenä, on vanhojen tapettien repiminen seinästä. Mitähän siitäkin tulee...

Eilen oli neuvola! Kaikki on hyvin. KAIKKI ON HYVIN!!! Kuuleeko kaikki!!! Saanko olla näin onnellinen? En uskalla sitä ääneen sanoa, enkä oikein edes ajatella. Pillahdin itkuun kun kuulin sykkeen, niin pillahti neuvolantätikin. Aika hauskaa, että vanhaa konkaria itkettää edelleen odottajan reaktio. 

Kaikkien kokeiden tulokset kuultiin, veriryhmäni on miinusta eli otetaan lisää kokeita ja sitten annetaan joku piikki. Ei tämä kauheasti heilauta tuntoja suuntaan eikä toiseen, mutta kun neuvolantäti sanoi, että olisin arvokas luovuttaja. Huoh. En ole käynyt luovuttamassa koskaan, koska pelkään sitä neulaa ja verimäärää ja kaikkea. Mutta tulevaisuudessa varmaan käynkin, mielestäni sen pelon täytyy jäädä taka-alalle jos mun verestä voi olla jollekin hyötyä. 

Kävin katsomassa kaverin pientä vauvaa. Heidän kolmas, joten kun kerroin odottavani, sainkin tietää kaikesta kaiken! Ymmärrän sen, että äidit haluavat jakaa kaiken tiedon ja oman kokemuksensa, mutta... En ehkä tunne olevani valmis tähän mammakerhoon. Olen ollut niin monesti, niin ärsyyntynyt siitä, että lapselliset kaverit unohtavat lapsettomat tyystin. Lapseton kaveri on viimeinen vaihtoehto jolle soitetaan, lapsellisten kanssa on niin paljon enemmän yhteisiä puheenaiheita. En halua olla tämä lapsellinen ihminen, joka puhuu vain ja ainoastaa kakasta, yösyötöistä ja siitä kuinka paljon teidän Tarja-Marjatta nukkuu yössä. En vain halua. 

Heitteleepä tämä mun kirjotus taas laidasta laitaan. Kuuluu varmaan kaikkeen tähän. Sain ystävältä lainaan kirjan: Tyttökavereiden opas odottajalle. Siinä minulle kerrottiin kuinka hajamieliseksi tulen ja kaikesta muustakin sekoilusta. Että, ehkä olen hullumpi miltä näytän, vaikka juuri nyt tuntuu, että myös näytän hullulta. Lopetan nyt tämän sekavan tekstin, pahenee näemmä koko ajan!

Niin ja koska olen niin sekaisin, niin palaan viikoissa ja päivissä samaan kirjanpitoon kuin neuvolakin, buahahaha!