Lukematta edellisiä, muistan kirjoittaneeni, että kirjoittaminen ei kiinnosta yhtään. En tiedä saanko tästä vieläkään niin paljoa, kuin silloin aloittaessani oli tarvetta vuodattaa, mutta kokeillaan. Mitään johdonmukaista tuskin saan aikaan, on niin paljon kaikkea.

Nyt olisi ollut syyslomaviikko, josta en saanut mitään irti, kiitos julmetun flunssan. Raskausaika on ollut aikamoista sairastelua, yleensä on ollut hyvä vastustuskyky, nyt saan kaikki taudit mitkä vähänkin ympärillä jyllää! Eikä näistä lenssuista yksikään ole alkanut millään pikku niiskutuksella. Kurkkukipu, en halua syödä. Kipeä yskä, en halua enkä jaksa puhua. Katsotaan sitten viikon päästä joko olisi jo nenäkin tukossa.

Viikko hukkaan neljän seinän sisällä siis. Ei ihan täysin. Pesin vauvan vaatteita. Ihastelin laittaessani koneeseen, kääntelin ja vääntelin kuivumaan, silitin, mietin järjestystä, laitoin siististi laatikoihin. Tämä saattaa olla ainoa hetki kun nautin tästä kaikesta suunnattomasti. Pahoin nimittäin pelkään, että kun kaikki paikat on täynnä paskaa ja puklua, ei ikuinen pyykkisavotta tunnu ihan näin romanttiselta?

Seurasin sokereita viikon. En saanut ainuttakaan arvoa, lähellekkään viitearvoja, joten sain luvan pitää taukoa kunnes on seuraava neuvola. Ei muuten, mutta ne herkut. Itsehillintää, itsehillintää. Helpommin sanottu kuin tehty, varsinkin nyt kun on kipeä. Ei ihan hirveästi tee mieli kokkailla ja syödä salaattia.

Neuvolakäyntejä onkin nyt usein, tai siltä se tuntuu. Mikä tietysti on hyvä, varsinkin kun viime käynti neuvolalääkärillä oli totaalisen paska! Kamala äijä! Ei se tiennyt että piti tehdä sisätutkimus, olisi saanut jäädäkin siihen uskoon! Ei perkele... Sydänäänetkin oli mielestäni jotain kohinaa, jota kuunneltiin n. 4 sekuntia. Mitään se ei puhunut, täytti neuvolakortin ja lähti meneen. Onneksi neuvolantädin kanssa jatkettiin siitä, sokerin ja veriryhmäasioiden merkeissä, että jäi edes vähän parempi mieli.

Nyt menen peiton alle hörppään aamukahvit ja olen kateellinen kaikille joilla ei ole flunssaa ja pääsivät tekemään jotakin kivaa syyslomallaan.