Skäppädääm. Tapettien irrottaminen onkin ihan perseestä! Ensimmäiset kaksi vuotaa oli kivaa! Tapetti lähti seinästä kuin post it-lappu, se siitä sitten! Pitikin vielä kehuskella kuinka mukavaa se on! Loppuseinä lähtee kolikon kokoisina paloina, voi perseen perse...  Ei tästä sen enempää, taistelu jatkuu...

Kirjoittelin aikani kuluksi eilen, että mikä kaikki on pahaa. Kaverikin kyseli, tekeekö jotain mieli? Onko joku ihan kamalaa? ON! Öttiäinen on päättänyt, että me inhotaan kaikkea marinoitua! Hyyyi, tekee pahaa oikein ajatellakin jotain kaupan ällölihaa, kaikki maistuu samalle shitille. Kun taas eilen vetäsin naamaani pienen peuran paistin, ihan pelkällä suolalla (koska Ötö ei tykkää mustapippuristakaan!?) ja se oli pala taivasta! Otinkin heti ulkofilettä klimpin sulamaan, voi olla että tyhjennän koko pakastimen omaan nassuuni. Paitsi hirven maksa, hitto kun sitäkin tekisi mieli. Ja graaviliha, saa kuolan valumaan, mutta en sitä uskalla syödä.

Hedelmiä oli aluksi pakko saada. Tai aika pitkäänkin. Nyt mulla on jääkaapissa nektariinit, banaanit ja appelsiinit, eikä mun tee niitä mieli yhtään. Minä haluan marjoja! Tai en usko että minä haluan mitään, vaan Ötökkä haluaa! Karhunvatukoita, mansikoita ja vadelmia Ötökälle. Maitoa ja viiliä, en jaksa kantaa kaupasta sitä määrää jonka voisin kiskoa. Makaronia, ei mitään terveellistä vaan pikamakaroonia ja ketsuppia, suoraan kattilasta.

Pakko lopettaa, jos taas kohta söis jotain.